Lebih jimat apabila berbelanja di S’MART Lebih jimat apabila berbelanja di S’MART
 

Pusat Perniagaan

Pusat Perniagaan

S’MART dengan kerjasama Midas Mart mewujudkan satu pusat bekalan barangan runcit & segar sehentian yang ideal untuk memenuhi permintaan pengguna dan membantu para peniaga supaya fokus dalam usaha perniagaan mereka dan maju dalam setiap langkah.

Ayam, telur, hasil laut dan sayur-sayuran kami diambil terutamanya dari pelbagai sumber ladang yang segar. Kami mengumpul barangan import dan tempatan melalui langkah keselamatan makanan yang ketat untuk membawa hasil yang bermutu tinggi ke meja anda.

S’MART menyediakan perkhidmatan profesional dan peribadi yang dilengkapi dengan peralatan moden bagi memenuhi semua keperluan tempahan dan penghantaran anda, memastikan kecekapan masa dan tenaga kerja sambil menjimatkan kos melalui kad keahlian S’MART sebagai ganjaran untuk sokongan berterusan oleh ahli setia kami.

Kami telah melancarkan kaunter khidmat pelanggan yang menguruskan baki bayaran dan menawarkan khidmat tambah nilai secara telus dan sistematik, seterusnya menawarkan keselesaan yang lebih kepada pelanggan. Selain itu, S’MART bekerjasama dengan perunding pembekal yang berpengalaman untuk menganjurkan program latihan khidmat lepas jualan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan tentang ramuan makanan bagi perkembangan mana-mana perniagaan.

Kunjungi pusat perniagaan kami yang berhampiran anda untuk membuat pelbagai bayaran di kaunter tanpa caj tambahan.

Khidmat Penghantaran

LORI SEJUK
  • Mengekalkan Kesegaran Produk
PETI ROLLER
  • Pengurusan, simpanan dan pengangkutan yang cekap
TEMPAHAN AWAL 24 JAM
  • Mudah ditempah